Magin med meditation

Under meditation får du en stilla stund för dig själv, där själen tänder sitt ljus och låter brinna upp i syn. Här får du en chans att vila, att hitta tillbaks till dit ursprungs kraft – ditt hjärta och verkliga syfte. Det är dags att omfamna ditt inre barn. Still dig så hör du dig själv sträcka ut dina armar. Du behöver en omfamning och kärlekens tröst. Bortom illusioner och overkligheten. Då får du dig själv att växa på riktigt, ger dig näring att växa. Så, vad som än händer, sprid kärlek till dig själv och andra på evighetens stig som du alltid ska vandra. – M

Något som har hjälpt mig oerhört mycket är meditation. Jag har alltid vart en person som har uppfattats som disträ och inte alltid med i samtal och vad som händer i den yttre världen. Inte för att jag är dum eller trög, utan helt enkelt för att mina egna tankar och fantasi har tagit överhand. Min inre värld är helt enkelt många gånger mycket mer färggrann än den yttre. Det är inte förrän jag började meditera som jag verkligen har hittat det djup inom mig själv där dessa tankar får liv, en källa till inre upplevelser som vill manifesteras i min vardag. Jag har alltid vart en drömmare, men detta är något annat, så verkligt och så bekant. En del av mig som jag alltid känt men nu får uppleva.

Meditationen har gett mig nya perspektiv på vem jag är. Jag är. Jag bara är. Bara är fast är ändå SÅ MYCKET och har SÅ MYCKET KRAFT. Det har vi alla. Jag älskar numera att utforska min egen inre kraft och visdom. Jag behöver inte vara perfekt, inte vara si eller så, vara duktig, prestera, leverera eller för den delen kritisera. Jag är fylld med kärlek och ljus. Hittat tillbaka till den källa som ger mig kraft. Jag har slutat stressa så mycket och oroa mig för framtiden. Utan leva et ett flöde som för mig framåt mot mina drömmar. Meditationen hjälper mig att hitta till mina verkliga drömmar och mål.

Jag har fortfarande mycket att utforska i meditation men jag bara älskar att få fortsätta med denna resan i mig själv till mig själv. På vissa sätt känns det läskigt, det djupdyker ju i essensen av vad jag är, vill jag verkligen veta? Är jag redo att möta allt? Att vända mörker till ljus? En sak är säker – jag kommer att vara redo när jag väl står inför det.

Är du redo att titta in i din djupaste essens? Mediterar du? Berätta gärna om vad det gett dig!

Nu kör vi! Det är dags att meditera mera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s