En röst som viskar

En röst som viskar. Hur skall jag våga lyssna på den? Den är ju så tyst. Men, jag har alltid litat på mig själv i tysthet, så varför inte lita fullt ut nu. Att få lyssna till min egen sanning, vad kan vara finare? Nu är det dags. Nu vill jag följa min intuition, min väg och mitt kall i livet. Jag ber – hjälp mig! Jag kommer att lyssna nu. Jag vill vibrera i alla mina regnbågsfärger, bli mitt fullaste jag. Släppa taget. Lysa i min fulla kraft på mina skuggors spel. Dansa bland dagg i dagens gryning utan att känna törst efter mer. Vet du? Jag är här. Här och nu i solens ljus. Jag kapitulerar och ger mig av i en resa mot mig själv. En sinnerlig väg som tar mig hem. Hem i mig själv och möta altets altare. Så du fina ljus, ta min hand och dansa med mig. Vi är ett och ska hem hand i hand i oändlighetens ljuva stämma. Vi är kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s