Skatten är redan din

Hoppa fast du är rädd att falla. Dina vingar kommer att bära dig, lyfta dig högre än du någonsin kunnat ana. Ta fart, mot drömmarnas värld och sprida stjärnstoft kring dina innersta önskningar. Du kan bara flyga med. Dock måste du våga hoppa, ta första steget. Våga blunda för att sedan se sanningen. Du kommer inte ångra dig. Hur skulle du ens kunna ångra något som inte länge existerar? Det finns bara här och nu. Se till att du kliver framåt utan tvivel och utan ryggsäck. Du behöver ingen packning, det enda du behöver är dig själv. Du är din egen gåva till världen. Upptäck din gåva för att ge den vidare. Världen behöver dig, nu. Så vänta inte – flyg mot öppna vidder där allt är möjligt. Visst vet du innerst inne, att skatten redan är din?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s