Glöm inte att andas

Ibland är det enda man behöver att andas. Lugna tag in och ut, för att släppa på allt som tynger. Om du läser detta, ta tre djupa andetag, nu. Var viss om att din kropp är värd att fyllas med andetag av kärlek. Det är bara du som bestämmer vad du vill fylla dig med. Är det inte fantastiskt? Att dina lungor i varje sekund kan ge dig vad du önskar. Ny luft, nytt hopp eller ny kraft och kärlek. Du bestämmer. Andas in. In och ut. Långsamt. Fyll dina lungor med ljus och kärlek och låt den sprida sig i hela ditt väsen.

Love ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s