Korpens viskning i vinden

I varje sekund har du chans att välja på nytt. Som trädens krona kan du sträcka dig upp mot skyn och nå de vackraste fåglarnas viskningar. Dom vill berätta för dig hur vacker du är, i varje sekund, att du kan flyga lika kravköst och lätt som fåglarna. Du har änglavingar, visste du? Viskade korpen med vindens röst. Svep bort ditt mörker med vinden så får du se, uppleva och känna din sanna kraft. Sväva iväg mot regnbågens ände, en helande resa mot din största skatt – dig själv, ditt hjärta. 💖🕊💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s