Healingresor

Oj, wow är det enda jag kan säga, men det beskriver ju inte min upplevelse.

Jag deltar på Christina Grossis 21 dagars healing och jag känner verkligen hur otroligt starkt det kommer att bli och är.

Under dagens healing lade jag mig ner på min meditationsmatta och blundade. Hade lite svårt att slappna av först, behövde lite tid för att förbereda mig på vad som komma skall. Jag blundade och blundade. Såg en förnimmelse av ljus svepa förbi. Sedan slungades jag iväg och kände hur det började dra, som olika energivågor, inom kroppen. Jag andades några djupa andetag och var helt plötsligt någon annan stand. Jag låg ner och saker började växa upp ur min kropp, som pålar av växter som växte upp för att få se nytt ljus. Jag kände att jag hade vissa ställen på kroppen som behövde transformeras genom ljusets portar. Det hela blev plötsligt lite läskigt men jag sade till mig själv att detta måste göras. Jag blev beslutsam och slappnade av mer och lämnade över mig helt till vad det nu var som skulle hända. Jag började långsamt att förtäras och slitas samman, som köttslamsor som stänkte och revs upp åt alla håll och kanter. Det kändes i princip som att bli uppäten av ett vilddjur. Var det jag själv som åt? När jag slitits samman kände jag en viss lättnad. Jag slungades någon annan stans där jag låg i en säng och någon drog upp mina organ ur kroppen, inte på ett läskigt sätt utan på ett helande sätt. Kroppen knäcktes upp av ett ljus och jag kände hur jag sedan skalades av, klev upp i mitt fulla ljus och utav bagage. Just när allt kändes just slungades jag bort igen, jag insåg att jag begravdes, att jag dog för att födas på nytt. Jag väntade. Kände sand hällas över mig. Var detta ett tidigare liv tänkte jag? Det var inte läskigt, jag lät det hända och visst att allt skulle bli bra. Jag blev ett med moder jord. Föddes på nytt men än var det inte över. Jag kom till en plats där jag blev halshuggen och en annan plats där jag blev stucken med en kniv. Det kändes som att olika delar som inte servar mig var tvungna att tas bort och att det var därför jag upplevde detta onda. Jag föddes på nytt.

jan-szwagrzyk-719569-unsplash

Fenixfågeln kom än en gång till min räddning. Jag hoppade upp på fågelns rygg och vi flög genom det öppna himlalandskapet, över trädens kronor. Jag landade på en kristallbädd och jag kände att jag hade vart här förut, visste att det var templet jag besökt tidigare, med eldklotet. Där ljusets väktare bor och arbetar, här finns källan. En av ljusets väktare kom för att ge mig healing, satte pannan mot min så våra kristallenergier möttes. Vi blev ett. Ett av ljus. Jag blev helt varm i kroppen. Kärlek. Jag kände sedan att det var som tentakler som bredde ur sig från min kropp, ungefär som en manets trådar. Trådarna bredde ut sig och tankade in ljus ifrån källan. Jag kände mig levande och kroppen visste exakt vart ljuset skulle gå, jag var uppkopplad med mina tentakler. Förstår att jag alltid kan vara uppkopplad, jag bestämmer.

När jag legat där en stund blev jag slungad till en skog, kände igen miljön, det var skogen bredvid mitt barndomshem, bredvid sjön. Jag gick på stigen bredvid sjön och kände ett litet obehag. Fortsatte ändå och märkte att jag kommit fram till den plats jag blivit begravd på tidigare. Jag gick fram till platsen och kände hur jag helade det jag som blivit begravd och pånyttfödd. Jag lät min energi smälta samman med energin från mitt tidigare jag. Det var otroligt och jag förstod att jag har kapaciteten att hela mig själv helt och fullt ut. Att jag faktiskt gör det, många gånger, utan att jag kanske tänker på det. Jag reste mig upp och började gå, såg stigen med liljor som jag tidigare blivit ombedd att följa, såg den breda ut sig och började gå frammåt längst med stigen. Jag kände att nu är jag redo, jag har tillgång till min fulla kraft och den kommer att lysa upp vägen.

Jag känner mig tacksam. Pånyttfödd och mer connectad med mig själv. Och tacksam för att ha kommit åt källan och ljusets väktare i kristallslottet. Jag har mött mig själv, nu, då, och är påväg att bli allt just nu.

 

Så tacksam över denna healing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s