Dreamy boy and dreamy soundz

Do what you love and spread your magic to the world! Wether its in the form of music, art, writing or just beeing you.

Det finns få saker i världen som gör mig så glad som när jag ser min älskling göra det han älskar mest i hela världen! När han spelar sin musik känns det som att det kommet inifrån mig själv, som att mina egna känslor dras ut med hans toner. Det är vackert hur musik kan väva ihop allt till ett, genom hans musik väcks vi till liv. En verklig fantasi.

Så mycket kärlek till mitt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s