Sträck dig mot skyn, vi tar dig i hand

Du är ljus och kärlek. Håll min hand, jag finns här hos dig. När du tvivlar, sluta då tvivla och kom tillbaka till källan, hitta känslan som för oss samman. Vi är ett, min energi strömmar genom dig Vi är ett. Jag tröstar dig när det känns svårt, var inte orolig. Du lyser så klart inifrån och ut, du är en lysande klar stjärna på natthimmeln. Vi lyser tillsammans, ger varandra stöd och energi. Du är vacker, kärlek och ljus inifrån och ut. Som en blommas frön föds du upp mot skyn, sträck dig så långt du bara kan, vi tar din hand. Det är dags att blomma ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s