Sträck ut dina vingar

Jag ser dig, ser dig hur du kämpar. Jag ser vart du vill, men vet du? Du är redan där. Du är där så res dig upp och återta din makt. Låt dig inte styras av andra utan låt din inre karta tala, likt en fågel som flyr mot värmen och ljuset skall du lyfta dina vingar och flaxa mot frihet. Igenom molnens renande kraft, lämna all skugga bakom dig och andas lätt. Låt vinden blåsa bort dina rädslors storm, låt solen lysa upp ditt inre ljus. Känn sensationen sprida sig i din kropp, ut till världen du möter. Snart har du nått ditt mål. Bara blunda och känn in, du är framme, nu är du där. Landa, lev och njut. Du har paradiset inom dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s