Kursen i mirakler

Ligger i soffan och läser boken En kurs i Mirakler. Jag kom först i kontakt med boken och dess innehåll när jag mötte Christina Grossi, som också har betytt mycket i min andliga utveckling. Jag gick hennes webbkurs i mirakelkursen under 30 dagar vilket egentligen var starten på min andliga resa.

Jag har säkert haft boken i över ett halvår nu men kommer lixom inte igång helt och fullt ut med läsningen. Ett motstånd jag har inom mig kanske eller ren och skär lathet. Men nu när jag sitter och läser så känner jag verkligen hur intressant och viktig denna boken är och kommer att bli för mig. Jag skall nu gå all in! Det är inte direkt en bok du sträckläser utan som en livsbibel som du bär med dig att bläddra och läsa i hela livet. Jag ska börja läsa lite om dagen. Tacksam för att jag fått denna bok i min hand. ❤💕💓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s