När du tror att du inte orkar

När du tror att du inte orkar mer, väck elden i ditt inre. Låt flammans låga brinna, det är din själs näring. Jag vet att du vill fly, hitta förklaringar och bortförklaringar. Men stanna upp, reflektera och hämta istället tillbaka dig själv. Du har makten att hela, när du helar dig själv helar du även andra som du tror dig sårat. Tillåt det att hända, gå tillbaka till lågan och låt den lysa klart i mörkret. Du är fantastisk och värd allt i hela världen, även om det inte känns så just nu. Lita på att du är buren, att universum jobbar för ditt högsta bästa, och klamra dig inte fast vid hur det kunde ha blivit. Lev här och nu. Tillåt dig att vara lycklig även i svåra tider. Det finns egentligen ingen skam och skuld, så min fina, lägg inte på dig själv den bördan. Du är värd allt. Du är beskyddad när det känns som inte ens dina fötter bär så vet om att de redan trampat upp stigen som leder dig hem. Hem till kärleken och dig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s