Vad är en spirituell business?

rhett-wesley-343206-unsplash

En spirituell business är just precis som det låter – ett företag som är spirituellt! Det drivs av en entreprenör med hjärtat på rätt ställe och som har vigt sitt liv åt att vara i service för planeten och mänsklighetens bästa. Företaget har en själ genom entreprenörens vilja att göra gott och ge tillbaka av sina gåvor till sina medmänniskor och moder jord. Det kan vara en individ eller ett team som är i sin fulla kraft och med goda intentioner tillhandahåller varor eller tjänster för andlig tillväxt och/eller holistiska lösningar. Ett annat sätt att titta på ett andligt företag är något företag eller entreprenör som är hjärtcentrerad i sin strategi. De som driver denna typ av business är djupt connectad med sin själ och universum som guidar dem i sin resa.

vil-son-35490-unsplash

Vet du att du är satt på denna jord för att bidra till något större? Är du en empat, healer, ljusarbetare eller bara har en längtan att leva och arbeta utifrån din själs längtan? Då kan du ha en framtid som spirituell entreprenör. Det viktigaste är att du följer ditt eget hjärta!

emma-matthews-973230-unsplash

Det spelar ingen roll vilken kraftfull andlig gåva eller produkt du än har, om du inte utgår ifrån ditt hjärta och en vilja att göra världen till en bättre plats. Du som känner en längtan över att starta ett spirituellt företag måste vara connectad med din själ som guidar dig i ditt företagande. Känner du att du vill få ut mer av ditt liv, bidra till en bättre värld och få göra det du älskar! Ge tid till dig själv, för dig själv och titta på dina gåvor som du har idag. Är du en god lyssnare? Bra på att ge goda råd? En äkta djurvän? Har du magi i dina händer? En healer? Älskar du meditation eller yoga? Eller brinner för något så att du skulle ge allt för att få jobba med det? Undersök vad just du har för egenskaper som hjälper din familj, dina vänner och medmänniskor.

Vilka egenskaper är just DU? Vad brinner just du för? Allt du söker eller behöver finns inom dig! Och var säker på – the universe has your back! GO FOR IT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s