Moasmoon: Åh, så jag längtar till julledighet!

Moa

Hej mina älsklingar,

Hoppas att ni mår bra! Nu är det inte alls långt kvar tills jul. Så mysigt! Längtar ni efter julen? Det gör jag. Ser fram emot att inte ha några egentliga måsten utan bara flyta med. Pyssla, mysa, gosa, chilla, måla, meditera och umgås med familj och vänner. Det är något jag verkligen längtar efter.

Det har vart ett väldigt intensivt år, ett år som jag nog alltid kommer att minnas som det år jag påbörjade min resa inom mig själv på RIKTIGT. Jag har börjat ta tag i mitt inre liv och således även mitt yttre, då allt du upplever i den yttre världen egentligen bara är en spegling av dig själv och ditt inre. Visst är det spännande?

Jag känner att förändring ligger i luften både kring min karriär, vad jag egentligen skall syssla på min livsväg och även privat, kring vem jag är, hur jag ser på mig själv och vem jag vill vara. Jag skall försöka blicka allt mer inåt och bara komma till ro i denna förändringen. Att bara få koppla av utan måsten eller oro för något kan vara en utmaning i sig, men jag känner verkligen att jag är värd det efter hårt jobb under året och vissa tuffa perioder privat. Imorgon är min sista arbetsdag på mitt nuvarande jobb som handlar om att stötta unga entreprenörers idéer för hållbar samhällsutveckling och passion. Något som jag absolut vill fortsätta att göra men kanske på lite andra sätt än nu. Jag är alltid på jag efter ANDRA SÄTT. Jag kommer att fokusera mer på passionen – vad man drömmer om och vad man egentligen är menad att göra i det här livet! För det är ju så, alla sattes här på jorden av en ANLEDNING, för att göra världen till en bättre plats genom att vara just DU.

Man är verkligen starkare än vad man tror och klarar mer än vad man tror. Det viktigaste är verkligen att inte lägga sitt eget liv och sina tankar i någon annans händer utav att ta makten över sitt eget liv.

Jag är inne i en djup transformation och det är verkligen något jag välkomnar! Bring it on!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s