Mästarnas slott

Meditation 28 december

Jag kände en lite gnagande känsla i kroppen när jag satte mig ner i meditationen. Den där känslan, den hade alltid funnits där, talade om för mig att jag måste gå inom mig själv, att möta vad som finns där inne, det har jag lärt mig nu. I en tidigare meditation har jag fått till mig att jag skall återbesöka ett ståtligt, vackert glimmande slott i guld, i det slottet skall jag få till mig hur jag skall ta mig framåt på min livsväg. Jag kommer där att möte mina mästare.

Jag visste att jag skulle besöka det slottet idag, ville det så starkt, nästan en rastlös längtan. Men innan skulle jag besöka en annan plats, där jag upplevde mig själv som spädbarn, i en mors famn som vaggade mig varsamt och betryggande. Jag är buren och trygg i varje sekund. Sedan såg jag mig själv växa genom olika åldrar och tillslut fördes alla versioner av mig själv samman till en, till den version jag är idag, en multidimensionell varelse som söker sin sanning. Jag började vandra upp för en trappa av glas, kom in i ett rum fyllt med ljus där jag gav mitt hjärta till den mor som hade vaggat mig, min mor. Sedan såg jag ett led där alla mina förmödrar inklusive mig själv stod på ett led mitt emot varandra, höll sina hjärtan i hönderna emot varandra och lät deras hjärtan smälta samman. Det var otroligt starkt och vackert, vi alla helades och gav vår kärlek till varandra således oss själva. Sedan såg jag ett nät av mödrar göra det samma. Nu reser sig den kvinliga energin och kärleken för att hela sig själva och jorden.

Jag vandrade vidare upp för trappan, kom fram till slottsverandan med det gigantiska vackra slottet torna upp framför mig. Vid sidan av mig stod en dusch, jag ställde mig i den och lät det reande vattnet sjölja över mig och alla versioner av mig själv för att rena varenda en och bli till ett. Dörren öppnades av en man i mantel och långt vitt hår och skägg, en av mina mästare. Jag fick kliva in. Jag gick fram över en gång av tända ljus och bugade mig framför en till man som var lik han som öppnat. Han berättade att han skulle hjälpa mig med min kreativa utveckling. Att jag var en healer som skulle hela människor och djur men först mig själv. Här i slottet skulle jag få veta vilka steg jag skulle ta och få vägledning när jag än behövde det. Jag höll en grön genomskinlig kristallkula i handen, i den kunde jag se in i framtiden. Jag tittade i den och såg mig själv skriva, leda perspner genom andligt uppvaknade och dela mina erfarenheter på olika sätt. Hålla retreats, skriva böcker, utbilda mig till reikihealer. Det som kommit till mig i form av olika kurserden senate tiden var ingen slump. Jag såg även mig själv på mitt frantida kontor, på min gård där jag och min kära bor. Med en hund brevid mig vid skrivbordet. Jag skulle hela mig själv och andra.

Jag fördes till ett annat rum i slottet och blev lagt på en kristallbädd där jag fick healing. Sedan kom jag ut i den stora salen igen där även andra mästare befann sig, jag fick veta att jag var en av dom. En mästare som skulle vara med och bygga ett nät av ljusarbetare som skulle höja mänsligjetens frekvens. Här skulle jag få till mig hur och få allt det söd jag skulle behöva. Jag skulle bara lita på det och lita till min potential, att acceptera min uppgift. Jag var redo. Jag skulle använda de verktyg jag fått till mig i mitt arbete och dela mina upplevelser. Skriva om det i en bok och på nätet. Jag kände att jag måsyte börja nu. Jag stod i en ring med de andra mästarna, vi höll våra händer upp i luften och energi flödade från oss som om vi höll upp en stor energiväv. Vi gör detta tillsammans.

Den där triggande känslan, den är där för att jag inte fullt ut står upp i min sanning och tror att jag msåte rätta mig efter andras förväntningar och deras sanningar. Nu skall jag vandra min egem väg för att också inspirera andra att göra det samma. Jag fick även till mig att inte jäkta, allt har sin tid och kommer att falla på plats. Jag är redan påväg, på rätt väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s