Låt oss inte vänta, skatten är vår!

Jag är villig att gå min egen väg, att helt ta makten i mitt eget liv. Att vandra i andras dojor på upptrampade stigar har aldrig vart för oss som ser upp i himlen och vill åt regnbågens skatt. Vi vet att vi har en skatt att vänta inom oss och är därför redo att börja den långa vandringen hem. Även om du inte riktigt kan vara säker på vart jag hamnar så vet jag att det är någonstans jag vart förut. Möts vi där? Där i gryningen där alla dansar lika glatt och fridfullt. Tar du min hand och lever vid min sida i himmelrikets gränder. Jag är ju du och du jag, vad har vi att skyla mellan fyra ögon som speglas i oss. Ta första steget så skall jag leda dig hem. Friden väntar, vi har allt att vinna då inget kan förloras. Vägen är vår. Vi är skatten.

Text: Moa Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s