Kliv upp och möt en dag i glädje och inspiration

Nu när du ligger där i din vagga, redo att födas på nytt. Omgiven av trygghetens täcke, varför skall du ens då gå upp. En ny dag väntar på dig, en dag i sin fulla glans. En dag där du kan stråla, ett sken som bara är du. Så ta steget, gå upp och möt solens strålar, men lämna täcket hemma, du behöver inget för att få skydd. Din väg är utstakad så känn in vad du vill. Det är magnetiska krafter som talar, så vakna upp! Sluta att förhala, följ ditt hjärta, just BE You!

Ja, jag förmodar att du också har kännt att världen går samman när du skall kliva ut ur sängen? Att du bara går på autopilot och undrar hur det egentligen är att LEVA sitt liv istället för att bara streta på, var dag, dag ut och dag in. Där har jag vart. Men nu får det vara slut på det. Livet är för värdefullt. Vårt naturliga tillstånd är glädje, ljus och inspiration. Vi är skapande varelser, kreatörer som skapar vår egen värld och den verklighet vi lever i. Sitt inte still och vänta, utforska ditt kall, vad som får dig att blomstra även under vinterns kyliga dagar. Livet skall vara ett äventyr som du trivs att färdas genom. Inte en kamp som tynger dig. Du är född här på jorden med ett kall, ett livssyfte att hjälpa moder jord och mänskligheten att stiga, som är skrivet i den gudomliga planen. Du har skrivit på kontraktet, som får dig frid.

Det tar dock ett tag att inse, inse sitt eget värde. Att inse att DU är värdefull och värd din drömvardag. Att ta sina egna tankar, drömmar, ord och mål på allvar. Det är inte alltid helt lätt. Skriv ner dom, låt dom tala till dig, släpp fram ditt hjärtas röst. NU!

Lev inte i någon annans trånga värld, du är mästerlig så slå dig nu fri. Du är fri och har allt du behöver för att uppnå ditt drömliv inom dig själv. Den enda du behöver och skall fokusera på är dig själv och din egen frid. Klara, färdiga gå!

Text: Moa Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s