Samlar du på andra människor energier? Empater, det är dags att ta tillbaka vår power!

Ta ett djupt andetag, titta in i ditt innersta, vad gömmer sig där som skaver? Andas ut, släpp ut det, du skall inte bära på illusioner som tynger. Du bär på kollektiva energier som inte är dina, så släpp ut dom, släpp upp dom. Låt dom flyga för vinden. De tankar du har om rädsla, oro och skam, är inte på riktigt. Du består endast av ljus. Du är en kärleksful kraft från universum. En ljusets krigare som kan transformera mörkret till kärlekens vibrationer. Andas ut allt som skaver, släpp det. Släpp in det som är du. När du möter någon vars negativitet tränger in i dig, andas, titta innåt mot roten, varför triggar det dig? Har du känslor du inte släppt ut? Gå in i förlåtelse till dig själv. Andas ut, släpp ut det, se det försvinna bort från dig. Andas in och känn in ljuset. Det här är du, du är kärlek. Du är älskad.

Är du en högkänslig person? Känner du in andras energier som en svamp? Energier som kan stanna kvar hela dagen och vara svåra att skaka av sig? Då är du antagligen en högkänslig person, en empat. Detta är en gåva, en styrka. Du är en healer som har gåvan att transformera mörker till ljus. Att vara högkänslig kan många gånger vara tufft om man inte riktigt vet hur man skall hantera det. Du kan känna att det är jobbigt att vistas i sociala samanhang, att umgås med människor på jobbet, i skolan eller privat. Du känner direkt av stämningar i rummet, om någon är osäker, arg, irriterad eller ledsen. Detta känner du av, i din kropp. Kom då ihåg, när du känner en känsla, ställ dig frågan om detta verkligen är DIN känsla? Eller är det personen som står brevid dig, som sänder ut denna känsla, som du absorberat? Vi är alla ett och ingår i samma kolöektiva medvetande. Det du känner av är inte dina tankar och känslor utan kommer ifrån just det kollektiva medvetandet.

Om du känner igen dig i detta kan du behöva öva på att scanna av om det är DINA riktiga känslor. Du behöver öva på att stå upp i din fulla kraft även om andra sprider negativa energier som du lätt snappar upp. När du känner att detta händer, ta några ljupa andetag och säg ”De tankar jag tänker och känslor jag känner är inte mina, jag är endast kärlek och ljus” Andas sedan in kärlek och ljus. Andas ut de känslor som inte är dina, och se dem försvinna bort, upp i universum. Denna affirmationen och övning hjälper dig att stå upp i din fulla sanning och ta tillbaka DIG SJÄLV! Viktigt är också, om du känner att någon annan triggar dig, att titta inåt i ditt inre. Ställ dig frågan varför personen eller det den sagt fått dig att ge bort din power. Gå sedan in i förlåtelse för dig själv för det som är grundorsaken till att det triggade dig. Kom ihåg, du är kärlek, du är kraftfull!

Text: Moa Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s