Att våga följa sitt livskall

Hur vågar man följa sitt hjärta och sitt kall? Hur vågar man stå upp för sin egen sanning, utan att bry sig om hur andra skall reagera? Hur tar man första steget mot sin dröm?

Det krävs mod att följa sitt andliga kall. Mod att stå upp för sitt ljus och låta det skina oavsett vad. Att aldrig ge vika för rädslan att misslyckas eller att vara för ”mycket” eller ”udda”. Kanske är du rädd för vad andra ska tycka om det du gör eller att du inte är som du var förr. När vi står i vår fulla sanning och gör det vi älskar kan det skava i andra människor. De kanske blir påminda om att de inte fölt sin dröm eller trycler undan sidor hos sig själva som de inte vågar släppa ut. Eller, så kommer personer du möter och i din närhet att bli inspirerade av ditt ljus och våga följa sina drömmar. Oavsett vad, fortsätt att gör det du älskar.

Känner du att du har ett kall, go for it! Våga! Ta några små steg mot din dröm så kommer du att märka att dina egna rädslor bara är illusioner. Titta inåt, vad är det egentligen som ligger där inne och skaver, som är grunden till att du inte blommar ut? Dina tankar om dig själv speglas i din omgivning. Gå till botten med dina rädslor och lös upp knutarna. När du själv börjar acceptera ditt kall och vågar stå upp för dig själv kommer din omgivning att göra det också. Men vad du än gör, lev inte i rädslan, låt den inte hindra dig från att nå din dröm. Du har så mycket att ge till världen, du med ditt unika ljus behövs för att lysa upp vägen för andra! Så kör, våga! Ge allt du har och kasta dig ut! Du behöver ingen plan, när din intuition lyst upp vägen! Våga! Just do it!

Ni som har följt ert kall i livet, hur gjorde ni för att komma över era egna blockeringar eller rädslor för att stå i er sanning och följa hjärtat?

Text: Moa Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s