Superblodmåne och månförmörkelse den 21 januari

Moonchilds, starseeds, nu reser sig den kvinnliga energin! Superblodmåne och månförmörkelse inträffar den 21 januari i lejonets täcken. 🦁 🌓🌒🌑
En otrolig möjlighet att ta in och återställa din feminina kraft inom dig själv, det kollektiva och moder jord. Är du beredda att ta in ljuset och kärleken och integrera den fullt ut i din kropp och själ? Denna månförmörkelse väcker energier av utmaningar och förändringar, men också möjligheter när du gör de inre förändringar som krävs. Nu är tiden att ta in kärleken fullt ut!

Vi står inför en en kvinnlig tidszon, det är dags att balansera upp de kvinliga och manliga energierna inom oss. Det är en tid att gå in i en ny dimension fylld av kärlek. Är du beredd att lämna en värld av smärta och gå in i en värld där enbart kärlekens lagar lyder? Nu står båda världarna på vid gavel! Låt kärleken nå ända in i ditt hjärta, låt det bara hända! Den kvinnliga kraften verkar som starkast mellan 21.00 – 09.00 och den 21 januari kl 06.17 på morgonen sker en total månförmörkelse. Sätt dig i meditation någon gång under denna tiden och föreställ dig hur du hämtar hem ljuset från blodmånen och integrera det i din kropp och moder jord.

Lejonets kroppsdel är hjärtat, så hänge dig åt att följa ditt hjärta! Ett lejon vet vad de vill, likaså ditt hjärta, så jaga det! Lejonet förknippas även med lek, kreativitet och glädje! Vad får dig att känna dig glad och levande? När är du inne i ett kreativt flow? Gör mer av det! Drömmer du om att starta ett projekt eller ett företag kring något du brinner för? Då är tiden nu! Nu kan du få en extra skjuts med hjälp av de kosmiska energierna som är i rulling!

📷 cosmiccollage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s