Vart nere och vänt i avgrunden

Hej mina fina hjärtan,

Shiiit. Vilka två dagar jag har haft. Jag har verkligen från ingen stans fallit ner i djupet. I två dagar. Det handlar om ett beslut som jag måste ta, ett beslut som jag känner mig tvingat att ta fast min magkänsla först skrek nej. Jag känner sån skuld och skam för detta, men, jag försöker tänka mantran från en kurs i mirakler, som att den enda jag egentligen behöver förlåta, det är mig själv. Skuld och skam finns egentligen inte, det är något vi skapat själva.

Jag vet att det enda som får mig upp igen, är självkärlek, meditation, och att verkligen vara snäll mot mig själv. Men det har vart såå svårt. Jag fastnade verkligen i en loop av panik och ångest.

Jag vill så mycket i livet, utvecklas inom det spirituella, måla, skriva, fota, resa med mera. Och jag vet att jag utvecklas hela tiden, att varje litet steg jag tar tar mig framåt. Men när en sån här krasch händer, då känns det som man dras tillbaka 100 år i utvecklingen.

Nu framåt kvällen känns det bättre. Jag känner små glimtar av kärlek skölja över mig. Jag skall hålla dem kvar. För jag är värd att vara lycklig!! Såå satans värd att vara lycklig!

Jag är värd mirakler, och förväntar mig mirakler!

Kram till er ❤ fortsätt bomba er själva och andra med ljus och kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s